NY BLOGGSIDE

God morgen 🙂 

I dag lanserer jeg en ny bloggside på

http://www.mariashealthychoices.com. Denne siden har jeg jobbet lenge med slik at du kan få den beste leser opplevelsen når du besøker min blogg. Her er det lett å finne frem til oppskrifter og innlegg samt å følge meg på sosiale medier. Tusen takk for at du følger meg og velger å lese bloggen min. Det settes stor pris på!

Maria💛

#KUTTETSUKKER CHALLENGE

Hei fine deg💫💫 

Jeg vet ikke med deg, men jeg trives veldig godt med å redusere sukkerinntaket mitt. Såklart finnes det øyeblikk der jeg har lyst å dykke hodet mitt i verdens største skål med smågodt, men jeg prøver å tenke langsiktig i stedet for å falle for fristelsen. Men alt med balanse. Det som fungerer for meg fungerer kanskje ikke for deg, og vi er alle forskjellige med ulike behov. Så når du føler for det, “eat the chocolate, drink the wine”. Bare ikke gjør det til en daglig vane😉 Hva med engang i uka for eksempel? 

I dag tenkte jeg å utfordre deg på en #kuttetsukker challenge. Altså 1 uke uten sukker, og da mener jeg uten raffinert og tilsatt sukker. Godteri, brus, boller, sjokolade og andre varer med tilsatt sukker. Prøv å se på varedeklarasjonen på produkter du kjøper. Jeg kan gi deg et eksempel: i dag kan du finne mye ferdige smoothies og juicer i butikker/kafeer og kiosker. Noen av disse ferdigstilte produktene kan inneholde opptil 50gram sukker i en enhet. Med dette i bakhodet er det mye bedre å lage mat hjemme, særlig når det kommer til drikke. 

Så hvis du er med 👉 helt supert! Utfordre deg selv på å lage mat fra bunnen av. Eksperimenter med smoothies og bytt ut noe av frukten med friske grønnsaker i stedet. Spis litt mørk sjokolade, friske oliven og gjerne noen nøtter hvis du føler søtsuget melde seg. Lykke til✨✨✨✨✨

Maria♥

Følg meg gjerne på Instagram @mariashealthychoices

#kuttetsukker #utensukker #sukkerfritt #challenge #levsunt #sunnlivsstil 

ICED MATCHA LATTE

✨✨✨✨✨✨

Hei mandag! 

Processed with VSCO with a5 preset

I dag skal du få et H E R L I G og iskaldt tips av meg – iced matcha latte. Matcha latte er nok den sunneste latten du kan få i deg med tanke på alle næringsstoffene du får på kjøpet. Her snakker vi antioksidanter, seriøs forbrenning, detoxeffekt, fiber og mye mer som kroppen din trenger og digger. Jeg må ærlig innrømme at en varm og lun matcha latte er en personlig favoritt, men i denne varmen må man bare lage den kald, ikke sant? 

Processed with VSCO with a5 preset

Å lage en iced matcha latte er så lekende lett! Alt du trenger er matchapulver, mandelmelk, isbiter og en dæsj honning/stevia/agavesirup. Jeg kjøper mitt matchapulver på iherb.com. Du får også tak i godt pulver i norske helsekostbutikker (bare sjekk at det ikke er tilsatt andre ingredienser enn matchapulver). Kjøper du på iherb så sparer du gjerne noen kroner. 

Ja også snakker vi en litt mildere form for koffein. Dette er et supert alternativ hvis du kjenner en trang for litt koffein om ettermiddagen – matcha latte ødelegger ikke nattesøvnen så hvis du er som meg (et sensitivt koffein vesen, ja da drikker du heller denne grønne herligheten etter klokken to).

Processed with VSCO with a5 preset

Slik gjør du♥ 

Ta en ts matchapulver og bland med litt vann over svak varme (bruk en matchavisp eller en vanlig visp og få ut eventuelle klumper). Ha miksen i et stort glass, hell over mandelmelk og ha oppi noen isbiter. Bruk søtning etter egen preferanse. Jeg bruker 2 dråper stevia vanilje. Server✨✨✨

Processed with VSCO with a5 preset

Da må jeg få ønske deg en nydelig mandag! 

Maria♥

#matcha #matchate #matchalatte #sommer #oppskrift #kalddrikke #sunt #sukkerfritt 

5 TING DU KAN LAGE I JULI

Hei juli! 

Plutselig er juli kommet og sommeren er tilbake for fullt. Gradestokken viser 22 deilige grader og vi nyter været til det fulle. For et pluss når man er hjemme i juli! Om tre små dager fyller Klara 1 år og jeg skjønner ikke hvor tiden blir av. Siden det er juli og offisielt sommer deler jeg noen herlige og lette sommeroppskrifter! Her har du 5 ting du kan lage nå som sommeren er her☀️☀️☀️ 

ISKAFFE MED SJOKOLADE OG KREM ✨

Iskaffe er et must i sommersola! Tommel opp for å bytte ut den varme varianten med en kald og frisk en.

Processed with VSCO with a5 preset

Trykk HER for oppskrift 

SOMMERLIG BRINGEBÆRVANN✨

Når sola varmer er det viktig å fylle kroppen med godt og kaldt vann. Her har du en super god oppskrift på en sommerlig drikke som smaker fantastisk! 

Processed with VSCO with a8 preset

Trykk HER for oppskrift 

ODAS FAVORITT MILKSHAKE✨ Ah, is og sjokolade – en perfekt kombinasjon spør du meg. Perfekt som en lett dessert  på varme dager!Processed with VSCO with a5 preset

Trykk HER for oppskrift 

ENKEL KYLLINGSALAT✨ Yup den måtte komme. En grønn og saftig kyllingsalat er en av mine absolutte favoritter. Helt genial i varmen når du ikke trenger den største middagen. 

Processed with VSCO with a5 preset

Trykk HER for oppskrift 

TROPISK COTTAGE CHEESE MED MANGO✨ Frokost på terrassen? Hva passer vel bedre enn en mettende skål med cottage cheese og gresk yoghurt? Hiv oppi litt mango så får du den perfekte sommerfølelsen. Processed with VSCO with a5 preset

Trykk HER for oppskrift 

Da håper jeg at du finner litt inspirasjon til noe herlige og lette sommerretter!✨✨✨ Her skal søndagskvelden nytes før en ny uke starter i morgen! Ha en strålende kveld! 

Maria♥

Følg meg gjerne på Instagram @mariashealthychoices 

 

 

 

#sommer #oppskrift #sunnmat #kosthold #sommertid #sukkerfritt #godt #sommeroppskrifter 

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre