TAPASAFTEN

God morgen og god lørdag ✨

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tror jeg kan snakke for alle når jeg sier at tapas er utrolig godt! Så mye godt å velge mellom, her finnes noe for alle. Jeg kjøpte som sagt en del produkter da vi var i Spania og i går fant jeg frem noen godbiter og stelte i stand en tapasaften. Supergodt og ikke minst veldig koselig. Det å bruke lang tid på maten, nyte de ulike rettene og kanskje starte på runde 2 og 3 er helt herlig. Perfekt helgekos med andre ord  ✨✨✨✨✨

F O O D – W I N E – A N D E V E R Y T H I N G G O O D

Processed with VSCO with a5 preset

I går falt valget på noen gode oster – manchego, brie og smøreost. Perfekt med litt knasende kjeks og godt syltetøy ✨✨✨✨✨ Jeg måtte også finne frem den helt aamazing gode Iberia skinken jeg fant i Marbella samt litt krydret salami. Som tilbehør mikset jeg sammen litt aioli som er et must på tapas bordet. Ha også en liten skål oliven tilgjengelig – N A M 😋Processed with VSCO with a5 preset

Ellers stekte jeg litt spansk chorizo og lagde litt ovnsbakte asparges med bacon. Tidligere på dagen lagde jeg en hvitløk og chili marinade til scampien og lot dem ligge i noen timer. Denne marinaden passer perfekt til fisk, skalldyr og fjærkre. 

2ss olivenolje ♥ 1ss hvitvinseddik ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 1ts chilipulver ♥ salt ♥ pepper 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Da håper jeg du har fått litt inspirasjon til helgens middag. Ha en fantastisk flott St. Hans feiring! 

Maria♥

Følg meg gjerne på Instagram @mariashealthychoices 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg