God morgen og god lørdag ✨
Jeg tror jeg kan snakke for alle når jeg sier at tapas er utrolig godt! Så mye godt å velge mellom, her finnes noe for alle. Jeg kjøpte som sagt en del produkter da vi var i Spania og i går fant jeg frem noen godbiter og stelte i stand en tapasaften. Supergodt og ikke minst veldig koselig. Det å bruke lang tid på maten, nyte de ulike rettene og kanskje starte på runde 2 og 3 er helt herlig. Perfekt helgekos med andre ord ✨✨✨✨✨
F O O D – W I N E – A N D E V E R Y T H I N G G O O D
I går falt valget på noen gode oster – manchego, brie og smøreost. Perfekt med litt knasende kjeks og godt syltetøy ✨✨✨✨✨ Jeg måtte også finne frem den helt aamazing gode Iberia skinken jeg fant i Marbella samt litt krydret salami. Som tilbehør mikset jeg sammen litt aioli som er et must på tapas bordet. Ha også en liten skål oliven tilgjengelig – N A M 😋
Ellers stekte jeg litt spansk chorizo og lagde litt ovnsbakte asparges med bacon. Tidligere på dagen lagde jeg en hvitløk og chili marinade til scampien og lot dem ligge i noen timer. Denne marinaden passer perfekt til fisk, skalldyr og fjærkre.
2ss olivenolje ♥ 1ss hvitvinseddik ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 1ts chilipulver ♥ salt ♥ pepper
Da håper jeg du har fått litt inspirasjon til helgens middag. Ha en fantastisk flott St. Hans feiring!
Maria♥
Følg meg gjerne på Instagram @mariashealthychoices