SUPERSAFTIG BANANBRØD

B A N A N A D R E A M 🍌

Processed with VSCO with a5 preset

Helgen nærmer seg og i dag skal du få en kjempe god oppskrift på et saftig bananbrød du kan kose deg med i løpet av de neste dagene. Dette er et kjempeenkelt bakeprosjekt som du smeller sammen på null komma niks – har du barn så anbefaler jeg deg å lage det sammen med dem ❤️ 

Y U M M Y 

Processed with VSCO with a5 preset

Du trenger ❤️ 

2 modne bananer 

1,5dl melk 

50ml rapsolje 

50ml honning (jeg dropper denne da Klara ikke er 1 år – bytter honning ut med et lite beger vaniljeyoghurt) 

1 egg

1ts havsalt

1 ts ekte vaniljepulver 

2 ts bakepulver 

150g speltmel 

150g havregryn (mal til mel eller bruk havremel) 

1/2 banan til pynt

Slik gjør du ❤️

Sett ovnen på 180 grader over og undervarme. Bland bananer, egg, melk, olje, honning og evt yoghurt i en miksmaster. Bland sammen de tørre ingrediensene og ha dem oppi røra. Bland godt sammen og hell i en brødform. Jeg deler en 1/2 banan i 4 skiver og legger oppå brødet. Strø over med litt chiafrø og et dryss kanel. Stek brødet midt i ovnen på 180 grader i ca 40 minutter. 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg bruker som sagt yougurt i stedet for honning – dette er fordi barn under 1 år ikke skal ha honning og i vårt tilfelle sluker Klara dette brødet så her var det bare til å bytte ut 😉 Brødet blir nok en smule saftigere med yoghurt så du må mer enn gjerne bytte ut honningen hvis du ønsker det. Personlig liker jeg best smør på dette brødet da det er så saftig og godt på smak at det ikke trenger noe mer. 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Processed with VSCO with a5 preset

Håper du fikk litt inspirasjon til å bake i løpet av helgen. Følg meg gjerne på @mariashealthychoices på Instagram❤️ 

Maria❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg