KYLLING I KRYDDERMARINADE

Heisann!

Hvem andre kjenner på tidenes høst feeling i dag? 10 grader, vind og regn – det er sommerværet det 😂 Neida vi kan ikke klage med tanke på sommerværet som har herjet de siste ukene, men vi kan vel krysse fingrene for at sommeren kommer tilbake? 

Uansett – i dag skal du få en lekende lett kyllingoppskrift som smaker kjempe godt! Den er marinert i en herlig kryddermiks og passer gjerne godt nå som regnet øser ned. Lag den senere og nyt til kvelds med en god kopp te – YUMS 😋

B O N A P P E T I T 

Dette trenger du 💛

1 pakke kylling (ca 600 gram filet) 

2-3ss lettrømme

1ss olivenolje

1ts gurkemeie

1ts paprikapulver

1ts spisskummen

Et dryss salt 

1 lime 


Til salaten 💛

2 sjalottløk 

1 squash

1 paprika 

2 never med spinat 

Salt&pepper 


Slik gjør du 💛

Start med å blande rømme, olje og krydder i en god bolle. Kutt opp kyllingen i biter og bland den godt i marinaden. La alt stå å blande seg godt i minst 1 time. Når kjøttet er klart kan du steke det på sterk varme i litt smør. Legg kjøttet til siden og start med salaten. 

Kutt opp salat ingrediensene og brun sjalottløken i litt smør. Ha oppi squash og paprika og stek videre. Når grønnsakene er godt stekt kan du putte oppi spinaten. Den vil bli mye mindre i stekepanna. Dryss over litt salt og pepper og server sammen med kyllingen. Husk og press over litt limejuice til slutt! 

Nå skal jeg jammen meg utnytte regnværet å gjøre litt husarbeid! Det er alltid greit å få unnagjort når det er surt og kaldt ute😉 

Ha en nydelig tirsdag! 

Maria💛

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg