ALL YOU NEED IS CHOCOLATE

God søndag til deg!💛

Processed with VSCO with a5 preset

Da var vi plutselig kommet hjem igjen og jeg er klar for gode hverdagsrutiner igjen. Ferie er helt fantastisk, men det er også noe herlig i det å komme hjem. Som sagt raidet jeg noen matbutikker mens vi var i Spania (!!!) og et av produktene jeg kom over og stappet i kofferten var en helt magisk mørk kokesjokolade helt uten sukker – Y A S S. Så det første jeg gjorde i dag morges var å mikse sammen en brownies røre. 

Processed with VSCO with a5 preset

S J O K O L A D E D R Ø M 

Jeg tok utgangspunktet i en vanlig browniesrøre men erstattet sukker, mel og sjokolade med alternative produkter. And let me tell you – denne kaken ble helt utrolig god om jeg må si det selv. Allerede etter første biten angret jeg på at jeg ikke kjøpte enda mer spansk sjokolade. Heldigvis kjenner jeg noe som snart skal ned igjen og da må jeg snike med en handleliste. 

Cavallier sin mørke kokesjokolade helt uten sukker funker kjempe fint til kakebakst – så er du foruten denne spanske så bruk den! 

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette trenger du ❤️

200g smør 

200g mørk sukkerfri kokesjokolade 

4 egg

100g Sukrin gold 

50g Sukrin + 

1ts ekte vaniljepulver 

1ts bakepulver 

100g mandelmel 

50g fiberfin (eventuelt vanlig mel) 

Slik gjør du❤️

Sett stekeovnen på 175 grader og finn frem en firkantet browniesform (eller en rund kakeform som er ca 22cm i diameter). Finn frem alle ingrediensene og start med å smelte smøret på svak varme. Tilsett sjokoladen i biter og rør godt til du får en jevn og glatt røre. Ha alt i en miksebolle og tilsett 1 egg om gangen. Rør godt mellom hvert egg. Ha i Sukrin, vanilje og bakepulver og rør godt. Til slutt sikter du i mandelmel og fiberfin og rører alt sammen med en slikkepott. Ha røra i formen og sett i ovnen i ca 25 minutter. Når kaken er ferdig sett den på benken i ca 15 minutter før du plasserer den i kjøleskapet. La den stå i minst 1 time for best konsistens. N Y T med litt deilig vaniljeis, kesam eller krem. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Altså denne må du bare prøve! 😋 Ha en nydelig søndag!

Maria❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg