B I O P A R K F U E N G I R O L A

God morgen til deg💛 

Processed with VSCO with a5 preset

I går var vi i en helt fantastisk fin dyrepark – Bioparc Fuengirola🐢 Denne dyreparken jobber aktivt mot å ta vare på utrydningstruede arter og har stort fokus på å ta best mulig vare på dyr. Parken er preget av store naturområder og ingen dyr lever i bur, men har stor plass å boltre seg på. Den kan minne om dyreparken hjemme i Norge, men i en mindre skala. Størrelsen passet perfekt for oss som har med to små barn som lett blir utålmodige i 30 varmegrader 😉

Processed with VSCO with a5 preset

FUNDAY 

Etter et par timer i dyreparken spiste vi lunsj på en koselig pizzeria i nærheten. Jeg har alltid tenkt at det å spise sunt på restauranter er vanskelig – særlig i utlandet der porsjonene er store og menyene stort sett er preget av pizza og pasta. Men hvis du gjør litt research og leser menyen nøye er det ganske greit å velge sunt. I går falt valget på en lett caprese salat med grovt brød til. Helt perfekt i sommervarmen og utrolig godt. Personlig liker jeg best å ha en lett lunsj i varmen og spare det store måltidet til kvelden. 

Processed with VSCO with a5 preset

GOOD FOOD GOOD MOOD

Nå skal vi straks smøre oss inn med solkrem og finne frem badetøyet – i dag blir det strand og bading – YAY! Håper du har en nydelig dag! 

Maria💛

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg