KNUST AVOKADO MED MARINERTE FETATERNINGER

God morgen <3 

Hva liker du best å gjøre om morgenen? Jeg har faste morgenrutiner som funker utrolig bra for meg. Det er veldig avslappende og godt å starte dagen på den positive siden. Ja jeg vet det kanskje er klisjeaktig, men jeg har virkelig troen på at det funker. 

Processed with VSCO with f2 preset

Frokost er superviktig for denne jenta her. Jeg er opptatt av å ha et høyt energinivå gjennom hele dagen – noe som er viktig når du har to små barn å holde styr på 😉 Den beste maten jeg kan få i meg i løpet av morgentimene er mat med høyt fettinnhold. Etter min erfaring holder en slik frokost meg mett og blodsukkeret stabilt lenge. Derfor elsker jeg å bruke avokado om morgenen. I dag skal du få et herlig frokosttips som viser en måte du kan bruke avokado på:-) Ps. Ikke vær redd for å bruke avokado pga høyt kaloriinnhold – det er noe av det beste du kan gi kroppen din♥ 

Processed with VSCO with f2 preset

♥♥♥

Hemmeligheten til denne himmelske avokadomosen er den marinerte fetaosten. Altså dette er noe av det beste jeg får. Toppet med et kokt egg er denne frokosten en SUPER start på dagen. 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg bruker disse fetaterningene fra Arla Apetina. Denne basilikumoljen var det mamma som tipset meg om. Helt fantastisk god på smak og svært passende til denne mosen.

Du trenger♥

2 skiver 

1 avokado

4-5 terninger fetaost

En skvett olje 

Salt&pepper 

Slik gjør du♥ 

Start med å ha alle ingrediensene i en liten bolle. Mos de godt sammen og fordel på skivene. Jeg liker å toppe skivene med et kokt egg som jeg deler i 4:-) Da har du en frokost som består av supre næringsstoffer og en jevn fordeling av sunt fett, karbohydrater og proteiner. 

Processed with VSCO with f2 preset

Da håper jeg at du får en fantastisk flott sommerdag. 

Maria♥

#oppskrift #avokadotoast #suntfett #avokado #nam #sunnmat #matglede #kosthold 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg