KREMTOPPKAKE MED SPRØ OG DEILIG MANDELBUNN

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei fine deg! Tenk at det allerede er 17. mai i morgen. Det er mye som skal ordnes før den store dagen, så her er vi i gang med forberedelsene allerede. I dag har jeg bakt en skikkelig festlig kake til morgendagen – kremtoppkake med en sprø og herlig mandelbunn. Denne er utrolig god på smak og veldig enkel å lage. Gleder meg til å hive innpå i morgen 😉 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Du trenger♥ 

Til mandelbunnen

4dl mandelmel 

1ts salt ´

2ss cocosa kokosolje 

1ss fibersirup gold 

1 egg 

Ca 1dl vann 

Til kremen

3dl kremfløte

1ts vaniljepulver 

1ts sukrin+ 

Til dekorasjon

Diverse bær

Sitronmelisse 

Processed with VSCO with hb1 preset

Slik gjør du♥

Sett ovnen på 180 grader over og undervarme. Finn frem en kakeform på 22cm og legg et bakepapir i bunnen av formen og smør kantene godt med smør. 

Ha mandelmelet og saltet oppi en god foodprosessor og bland det godt sammen. Ha oppi kokosoljen, egget, fibersirupen og vannet og bland godt. Blandingen skal bli god og fast (se om du må justere med litt ekstra vann underveis). 

Ha deigen på et brett og kna den godt sammen. Trykk ut deigen i kakeformen og glatt over den med en skje eller lignende til slutt. 

Stek den midt i ovnen i ca 15 minutter til den blir gyllen og fin. 

La mandelbunnen avkjøles helt før du legger på fyllet. 

Pisk kremfløte sammen med vanilje og sukrin+ til du får en lett krem. Ha den oppå mandelbunnen og pynt med blåbær, bringebær og sitronmelissen. Sett kaken kaldt. 

Processed with VSCO with hb1 preset

♥♥♥♥

Da må jeg bare få ønske deg en strålende 17. mai! Håper du får en fantastisk feiring og nyter dagen til det fulle. 

Maria♥

Følg meg gjerne på Instagram @mariashealthychoices 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg