CHORIZOGRYTE

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei♥ Nå har Lasse og svigerfar akkurat kommet inn dørene etter en handletur på Byggmax. Vi skal bygge gjerde (jippi) på terrassen og det blir så fint! Etter at vi rev lekehytten og det gamle gjerdet ble terrassen så mye finere og tenker det blir supert når det nye gjerdet kommer opp. Ellers er det klart for ukens middags tips og denne retten er så D I G G. En helt perfekt kombinasjon av gode og sterke smaker!

Processed with VSCO with hb1 preset

Du trenger ♥

1-2 fedd hvitløk

2 sjalottløk 

1/2 chili 

2 gulrøtter

Smør/olje 

1 boks hermetiske tomater 

1 kopp med vann

1ss sukrin 

1 pakke med chorizo pølser (jeg bruker en med 4stk i) 

1 squash / pasta tagliatelle 

Parmesan ost

Salt&pepper 

Godt brød/ salat/ aioli 

Processed with VSCO with hb1 preset

Slik gjør du♥

Start med å kutte opp hvitløk, løk, gulrot og chili. Brun det i en dyp panne/ gryte til løken er blank. Tilsett så hermetiske tomater og en kopp med vann og rør godt. Hiv oppi en ss sukrin og et dryss med salt og pepper. Denne sausen kan gjerne småkoke i rundt 40-45 minutter. 

Skjær pølsene opp i små biter og tilsett mot slutten av koketiden. Skru varmen ned og la pølsene trekke i ca 10 minutter. 

Til denne retten bruker vi squash nudler (bruker en spiralizer for å få squashen slik). Men du må gjerne bruke pasta tagliatelle til, det er kjempe godt. Server med et godt brød, en frisk salat og aioli til. Strø gjerne litt parmesan over. 

 

Processed with VSCO with hb1 preset

♥♥♥

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Nå skal vi snart lage til en god kvelds. Ha en strålende kveld! 

Maria ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg