SØNDAG OG VÅRBLOMSTER

Hei og god søndagskveld <3 

Håper du har hatt en strålende helg. Vår helg har stort sett handlet om å gjøre hagen fin og ryddig noe som virkelig var på tide. Lørdags formiddag ble Ulrik hentet av farmor og farfar slik at vi kunne ta et ordentlig skippertak i hagen. Vi har revet lekehytten (som var gjennområtten), vi har revet gjerdet rundt terrassen og vi har fått luket og ryddet i hageområde. PUH – det er mye som gjenstår, men vi er kommet godt i gang og det er en utrolig bra følelse. 

Processed with VSCO with c2 preset

Jeg har også bestemt meg for å freshe opp inngangspartiet med noen fargerike vårblomster så i dag gikk turen til plantasjen. Snakk om mye fine blomster og planter. Jeg kunne lett ha kjøpt halve plantasjen, men heldigvis var Lasse med og minnet meg på at vi kanskje burde starte med de to pottene vi har 😉 Som jeg har sagt før så har vi ikke akkurat grønne fingre. Men jeg er en stor fan av second chances så vi prøver igjen 😉

Processed with VSCO with f2 preset

 Ellers har vi kost oss med masse god mat og i går lagde jeg noen supergode kyllingspyd (oppskrift kommer i morgen). Nå er det tid for en god kvelds, sofakos og seriemaraton. Søndager altså <3 Ha en flott kveld! 

Maria ♥

 

#vår #blomster #vårblomster #hage #inspirasjon #sunnlivsstil 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg