RUSTIKKE KOKOSLAPPER

God morgen og HEI fredag! 

I går hadde vi en superfin feiring for Lasse. Gradestokken viste 20 grader og vi koste oss med kaker og kaffe på terrassen. I anledning bursdagsfest lagde jeg noen kjempegode lapper. Jeg brukte kokosmel fra cocosa og resultatet ble virkelig bra 🙂 Når man erstatter vanlig mel med noe annet sier det seg selv at resultatet blir annerledes og av og til kan konsistensen av røra/ deigen være noe vanskelig å jobbe med. Lapperøren som jeg lagde i går var ganske tykk og jeg stekte dem ganske lenge på en side før jeg snudde dem. (Da unngikk jeg at de gikk i stykker). Litt tålmodighet med andre ord er BRA! 

Du trenger♥

 • 4 egg
 • 3ss sukrin
 • 50g smør 
 • 1,5 – 2dl kokosmel 
 • 1ts fiberhusk 
 • 2dl usøtet soyamelk/ væske etter eget ønske 
 • Et dryss med kanel ♥ vaniljepulver ♥ kardemomme 

Slik gjør du♥

Start med å smelte smøret i en liten gryte og sett til siden. Visp eggene og Sukrinet luftig og tilsett smøret. Ha oppi resten av ingrediensene og rør godt. La røra svelle i ca 10 min. Stekes på medium varme. Bruk god tid og la lappene steke en stund før du snur dem. 

Enjoy

I skrivende stund har jeg akkurat brettet ferdig 4 IKEA nett med klær. Sånn starter fredagen når man ignorerer vaskerommet over lengre tid;-) Ellers skal vi snart ut å handle inn masse godt til helgen. Håper og krysser fingrene for nydelig vær for nå skal det jobbes i hagen. Hva er dine planer for helgen? 

 

#sunnmat #lapper #kokoslapper #cocosa #jordbær #vår #fest #glede #oppskrift #sunnoppskrift 

5 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg