CLUB SANDWICH

Processed with VSCO with hb1 preset

Okei så du vet de deilige små sandwichene du får i syden etter noen deilige timer i sola? De med som er skjært opp i trekanter og i midten av dem ligger en stor haug med pommes frites? Aaah de er skikkelig digg og et must have på enhver strandbar i sydenland. Her om dagen prøvde jeg meg på noen ala disse her. Minus det lyse brødet og pommes frites da såklart 😉 Men frykt ikke, disse var helt fantastisk gode, og det beste av alt? Disse fyller kroppen din med herlige næringsstoffer. 

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Jeg elsker en god Club og er veldig glad i den klassiske versjonen. Min er litt annerledes, og enten vil du riste på hodet ellers er du supergira på å prøve ut denne her. Det jeg elsker med en god sandwich er at du kan putte så mye godt i den. Fyll på med ditt favoritt pålegg og utnytt sjansen til å få i deg litt ekstra grønne saker;-) 

Processed with VSCO with a5 preset

Grovt brød, egg, avokado, squash – så gode på smak! Kan man enda kalle det en Club Sandwich? Jeg stemmer for ja. Hvor mange versjoner finnes det ute på markedet? La oss kalle dette en sunnere versjon. En som du lett vil pakke med deg i matpakka og nyte til lunsj. 

Processed with VSCO with a5 preset

Denne sandwichen er en perfekt balanse mellom ferskt brød, stekte grønnsaker, myk avokado og ikke minst den gode philadelphiaosten – NAM. 

Du trenger ♥

4 skiver ferskt brød 

6 skiver squash

4 skiver tomat 

2 skiver røkt kalkunpålegg 

2 speilegg 

1/2 avokado 

Salt&pepper 

Philadelphia ost 

Olivenolje 

Slik gjør du♥

Sett ovnen på 200grader. Skjær squash og tomater i skiver og legg dem på et stekebrett og pensle med olivenolje, salt og pepper. Stek dem i ca 10 minutter. Mens grønnsakene stekes hiver du 2 speilegg i stekepanna. (Jeg knuser plommen). Smør 4 skiver med Philadelphia ost. Legg det opp slik: Squash og tomater – kalkunpålegg – speilegg – avokado. Legg skivene sammen og skjær opp etter eget ønske. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ha en nydelig onsdag! Maria♥

 

#clubsandwich #sandwich #lunsj #oppskrift #sunnmat #mat #middag #suntoggodt #næring #næringsrik #sunnlivsstil 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg