H A V R E G R Ø T T I L S M Å M A G E R

God morgen :-)!

Processed with VSCO with c2 preset

Tenkte å dele enda en oppskrift som har blitt veldig godt mottatt her i huset! Som sagt liker jeg å lage mat til barna selv. (Jeg bruker også mat som er kjøpt, for eksempel smoothies og middagsglass, men jeg synes det er greit å variere litt). Havregryn er en veldig god næringskilde for både liten og stor og jeg bruker havregryn som base i flere av rettene jeg lager. Havregryn er også en av de sunneste frokostblandingene av fullkorn som finnes. 

Processed with VSCO with c3 preset

Bruker du havregryn får du i deg masse proteiner, vitaminer og langsomme karbohydrater. Det er også veldig rimelig og lett anvendelig. Havregrynets komplekse karbohydrater gjør at du føler deg mett lengre og at energinivået ditt holder seg stabilt. Å inkludere havregryn i barnets kosthold er med andre ord utrolig bra! Forskning har også vist at havregryn kan forebygge utvikling av astma hos små barn. 

Processed with VSCO with c3 preset

Utover dagen i dag får vi lunsjbesøk av noen andre mammaer som går i permisjon. Gleder oss til det<3 Ellers må jeg bare si at solen skinner og du kan nærmest lukte at det er vår. Haha, jeg blir så utrolig lykkelig når solen skinner og gradene stiger, det er noe helt magisk med vår! 

Ha en strålende dag videre! Håper sola skinner der du er <3

 

 

#havregryn #oppskrift #barnemat #mat #grøt #havregrøt #sunnmat #livsstil #barn #matglede #aktivmamma 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg