S A R A H B E R N A R D

Hei og god fredag 🙂 

Det å la være å spise sukker kan virke kjedelig og vanskelig. Men i bunn og grunn er det ganske greit. I hvert fall hvis du er litt kreativ. Mange oppskrifter er enkle å justere litt på her og der. Det å bytte ut sukker i en oppskrift med Sukrin er et godt eksempel på hvordan du kan gjøre enkelte matretter sunnere. Man kan også bytte ut fint hvetemel med for eksempel speltmel eller en grovere meltyper. Valgene er mange og det er ganske spennende å lage nye og sunne oppskrifter. 

Sist uke prøvde jeg meg på denne kaken her. Den ble skikkelig god og da er det ikke vits å putte oppi masse unødvendig sukker. I denne oppskriften har jeg brukt Sukrin+, sukkerfri mørk sjokolade samt litt Sukrin gold. 

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Tok med kaken i familieselskap og den falt i god smak hos alle 🙂 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Her har du oppskriften! 

Ha en strålende fredag <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg