U L R I K S F A V O R I T T

Hei!<3

Hvem kjenner seg igjen i barn som ikke liker grønnsaker? Noen ganger tror jeg nærmest barn er programmert til å ikke ville smake på ulike grønnsaker. Slik er det i alle fall for oss. Ulrik elsker alt slags frukt og han smaker nærmest på alt han får. Men legger du frem en gulrot, brokkoli, søtpotet og lignende, nei da er det stopp. Her har vi prøvd alt fra kule kallenavn til den mer klassiske; hvis du spiser opp grønnsakene skal du få et eller annet… 

Før kunne vi gjerne stresse litt med dette pga de viktige næringsstoffene man får via grønnsaker, men nå tenker vi at det kun er en fase og at han vokser det av seg:-) 

Det jeg pleier å gjøre er å lage en smoothie som er fullstappet av gode næringsstoffer. Slik vet jeg at han får i seg alt det han trenger, og det som er supert er at han elsker smoothien jeg lager. Med litt vaniljeyoghurt og banan smaker den skikkelig godt. Hvis du tenker at barnet ditt får i seg for lite frukt og grønt kan en smoothie være en god ide. Denne smoothien går ned på høykant her i huset, både hos store og små:-) 

 

Håper du får en fantastisk flott dag!<3

 

#barnemat #sunt #sunnbarnemat #smoothie #grønnsmoothie #grønnsaker #livsstil #sunnmamma

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg