B A B Y F O O D

Hei! 

Håper du har en god skjærtorsdag. Her var vi tidlig oppe og spiste en herlig påskefrokost fulgt av en lang tur i solskinnet. Greit med bypåske når været er så fint! Nå skal vi ha litt lunsj før vi drar i familiemiddag litt senere. Legger med en liten oppskrift som er veldig god for de små. 

Denne grøten her er veldig god, sunn og full av gode næringsstoffer. I denne miksen har jeg brukt havregryn, couscous og chiafrø. Spesielt liker jeg å bruke chiafrø i matlaging da chiafrø gir flere gunstige helsefordeler. De er fulle av antioksidanter, fiber, kalsium og omega3. Så disse små frøene er gode for både store og små! 

Processed with VSCO with hb1 preset

Fant denne lille krukken med mange og eplemos på helsekosten tidligere i uka. Utrolig god på smak og minsten her hjemme var svært fornøyd da jeg toppet grøten med denne. 

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg bruker alltid en ts med smør når jeg lager mat til barna. Du kan velge å bruke olje (extra virgin), for eksempel cocosa olje. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Kok opp 2ss havregryn, 1ss couscous, 1ss chiafrø og en ts med smør. La det småkoke i ca 7 min. Mos alt med en stavmikser (til de minste) og topp med valgfri frukt. 

Ha en flott skjærtorsdag <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg