hits

Maria Haugland

Mondaymotivation

  • 26.02.2018, 19:08

Hei og god mandag! Her har vi kickstartet uken med en supergod og næringsrik middag. Her i huset spiser vi minimalt med raske karbohydrater så i dag har jeg byttet ut den vanlige pastaen med squash spagetti. Helt fantastisk sammen med en god hjemmelaget mandel pesto og stekt kylling. Jeg er over gjennomsnittet glad i brokkoli så det er alltid på tallerkenen når jeg får muligheten. Til min sønn på 3 år lagde jeg en potetmos i tillegg. Ikke alltid like populært med alt som er grønt;-) 

 

 

Processed with VSCO with g3 preset

 

Squash med kylling og pesto

En neve mandler 

50g parmesan

En bunt basilikum

Et fedd hvitløk 

Olivenolje 

Salt og pepper 

400g kyllingfilet

1 stor squash 

Kjør alle ingrediensene i en foodprossesor. Olivenoljen må du tilpasse etter hvert som ingrediensene blander seg. Hvis du vil ha en grovere pesto bruker du mindre olje, hvis du vil ha en flytende pesto bruker du mer. 

Stek opp 400g strimlet kyllingfileet. Jeg bruker en spirelizer fra GEFU til å lage zoodles. Damp zoodlesene i ca 3 min og bland sammen med pesto og kylling.


Processed with VSCO with q2 preset

 

 

Om meg

mariaahaugland

Jeg heter Maria Haugland og er lidenskapelig opptatt av sunne og gode matvaner. Jeg vil at min blogg skal inspirere deg til å velge nytt; velge å leve sunt, spise mat med glede og fylle kroppen din med næringsrike ingredienser. Jeg vil vise deg at det å spise næringsrik mat er et fantastisk privilegium som du vil fortsette å velge hver dag. Innholdet du vil finne på bloggen min vil omhandle næringsrik mat, sunne oppskrifter, fokus på positivitet og balanse, en sunn livsstil og du vil bli bedre kjent med meg og min familie. Følg meg gjerne på Instagram der jeg legger ut inspirerende bilder! @mariashealthychoices

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no